Replenishing Skin Oil

4,282.13 рсд

Dodajte Replenishing Skin Oil (ulje za revitalizaciju kože) u svoju dnevnu rutinu kako biste svoju kožu hidrirali, umirili i borili se protiv znakova prevremenog starenja.

  • Odličan za sve tipove kože
  • Neguje i obnavlja vlažnost
  • Pomaže u borbi protiv stresora iz okoline
  • Sadrži kombinaciju antioksidanata i biljnih ekstrakata
  • Pogodan za vegetarijance i vegane

Replenishing Skin Oil je bez silikona i pomaže u umirivanju i osvežavanju kože, kao i u borbi protiv stresora iz okoline – poput zagađenja, vremenskih uslova i promena temperature. Sve to dok obnavlja vlažnost kože, podržava njenu elastičnost i promoviše hidrataciju u lako primenjivom ulju koje se besprekorno nanosi i pogodno je za svaki tip kože.

Lagana i luksuzna formula Forevera obogaćena je sastojcima koji vole kožu i pomažu vašoj koži da se oseća dobro i izgleda zdravo svakog dana. Sadrži antioksidant vitamin E, koji se bori protiv spoljašnjih stresora i promoviše meku, blistavu put. Sadrži i retinil palmitat, još jedan antioksidant koji se prirodno nalazi u vašoj koži i uključen je u Replenishing Skin Oil kako bi podržao mladalački izgled kože i borio se protiv grubih tekstura.

Ulje semena borača takođe pruža visoke koncentracije esencijalnih masnih kiselina za vašu kožu, delujući kao prirodni enzimatski lek za obnavljanje vlažnosti. To znači da samo malo Replenishing Skin Oil može značajno doprineti i hidrataciji i vlaženju.

Koristite Replenishing Skin Oil pre vašeg omiljenog Foreverovog hidratantnog preparata kako biste svojoj koži pružili negu koju zaslužuje i podržali zdrav ten.

Replenishing Skin Oil je dobio ocenu ODLIČAN u dermatološkim testovima koje je sprovela Dermatest.

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Нема производа у корпи.